Samarbejdspartnere

Det er vigtigt for os at vi og vores samarbejdspartnere har en gensidig forståelse af det ansvar vi lægger i vores arbejde hos MUNK Energy, og det er grunden til at vi har valgt Astronergy som samarbejdspartner.

Astronergys mål er at være den førende globale producent af solceller – ikke kun inden for teknologi og produktionskapacitet, men også bæredygtighed.

Både MUNK Energy og Astronergy ønsker i samarbejdet at tage ansvar for omverdenen og arbejder derfor inden for rammerne af den internationale standard for bæredygtighed, GRI’s G3.1.

GRI er en nonprofitorganisation der fremmer økonomisk, miljømæssigt og social bæredygtighed, således at alle virksomheder og organisationer inden for rammen har mulighed for at dokumentere deres bæredygtige arbejde.

Præsentationsfolder - Astronergy
Arbejdsprocessen og den årlige rapport er gennemgået og godkendt af BSI (British Standards Institution). BSI er en multinational virksomhed, hvis hovedaktivitet er produktion af standarder og udbuddet af standarder. Virksomheden er repræsenteret med 50% i Europa, Mellemøsten og Afrika, 30% i Asien og 20% i Amerika.

BSI har knap 3.000 ansatte og publicerer cirka 2.000 standarder hvert år til mere end 70.000 kunder i 147 lande.