Garanti

For at opnå den største sikkerhed for kunden, leverer MUNK Energy en garanti fra både producenten Astronergy og det verdensomspændende forsikringsselskab Munich Re. På den måde sikrer MUNK Energy dig en genforsikring som giver op til 10 års produktgaranti og 25 års effektgaranti.

Astronergy – en stærk partner

Astronergy er et datterselskab af Chint Group Corporation, som er en global hjørnesten på markedet for vedvarende og lavspændings-energi. På fem år har Astronergy bevæget sig op i top 10 på markedet for solpanelproducerende selskaber i verden, og samarbejdet mellem Astronenergy og Chint Group har skabet en helt unik værdikæde på markedet, da det er de eneste virksomheder, som selv producerer alle komponenter til solceller.

Da Rovigo-projektet i det nordøstlige Italien blev bygget som den største samlede solcellepark i Europa, var Astronergy blandt de fem leverandører. Test af anlægget efter idriftsættelse har vist, at Astronergy udmærker sig med den bedste ydelse blandt de fem leverandører, og det understreger Astronergys position som en af verdens førende leverandører af solceller.
Munich Re – verdens største genforsikringsselskab

Munich Re blev grundlagt i 1880 i Tyskland, og er i dag en af verdens største risikostyringsenheder. Virksomheden beskæftiger sig med genforsikring, forsikring, sundhedspleje og investeringspleje.

Med en samlet præmieindtægt på €45,5 milliarder i 2010, aktiver på €193 milliarder og 47.000 medarbejder over hele verden har Munich Re en tradition for finansiel stabilitet og tillid.

Nedenstående foldere kan downloades for yderligere information:

Garanti

Genforsikring Munich - RE