Bæredygtighed

I MUNK Energy arbejder vi holistisk og ønsker at tage ansvar for vores virke i verden. Det er vigtigt for os at vi og vores samarbejdspartnere har en gensidig forståelse af dette ansvar, og det har vi fundet i Astronergy. Derfor har vi indgået et eksklusivt samarbejde om distributionen i hele Skandinavien.

Astronergy

Astronergys mål er at være den førende globale producent af solcelleløsninger – ikke kun inden for teknologi og produktionskapacitet, men også inden for bæredygtighed. Astronergy ønsker at tage ansvar for vores omverden og arbejder derfor inden for rammerne af den internationale standard for bæredygtighed, GRI’s G3.1. Arbejdsprocessen og den årlige rapport er gennemgået og godkendt af BSI (British Standards Institution).

The Global Reporting Initiative (GRI)

GRI er en nonprofitorganisation, der fremmer økonomisk, miljømæssig og social bæredygtighed. GRI danner de internationale rammer for bæredygtighed, så alle virksomheder og organisationer har mulighed for at arbejde inden for disse og samtidig dokumentere deres bæredygtige arbejde.
GRI er en multi-shareholder- og netværksbaseret organisation. Hovedkvarteret fungerer som koordinator for GRI’s aktiviteter for de mange netværkspartnere, og er placeret i Amsterdam, Holland. GRI har regionale kontorer i Australien, Brasilien, Kina og USA, og netværket omfatter mere end 600 organisatoriske interessenter og mere end 30.000 ansatte.

British Standards Institution (BSI) Group

BSI er grundlagt i 1901 og er en multinational virksomhed, hvis hovedaktivitet er produktion af standarder og udbuddet af standarder. BSI er repræsenteret med 50% i Europa, Mellemøsten og Afrika, 30% i Asien og 20% i Amerika, og har 2.720 ansatte. Virksomheden publicerer ca. 2.000 standarder hvert år og har mere end 70.000 kunder i 147 lande.

Bæredygtighedsrapport