Boligforeninger

Hos MUNK Energy har vi et stort fokus til boligforeninger.

Med den nye lovgivning går udviklingen på markedet i retning af at boligforeninger kan finde stort potentiale i investering i solcelleanlæg. For boligforeninger er der nemlig mulighed for at benytte sig af den attraktive nettomålerordning, hvor man kan lagre sin strøm på statens net.

”Boligforeningerne er faktisk i fuld gang med at installere solceller. Men potentialet for, at boligforeningerne tager solcelleanlæg konkret op til overvejelse, er endnu større end det vi ser i øjeblikket, og så længe boligforeningerne hører under nettomålerordningen, er det en økonomisk god forretning for dem. Det er dog ikke ukompliceret for boligforeningerne pga. sammenspil mellem forskellige lovregler,” siger Lars Riise, solcelle-ekspert og partner i Deloitte. Der er naturligvis vigtigt at vælge den rigtige tekniske løsning, samt at vælge netop den løsning der passer til behovet i ens egen boligforening.
Hos MUNK Energy ønsker vi at informere og rådgive vores kunder bedst muligt, og derfor har vi indgået et samarbejde med Bolind omkring solcelleløsninger til boligforeninger og fællesanlæg i Danmark.

Som indkøbsforening og rådgiver for alle landets boligorganisationer gennem mere end 65 år, har Bolind et naturligt fokus på energioptimering i boligforeninger.

Hvis du søger yderligere information omkring solceller er du velkommen til at kontakte:

Steen Levin Olsen, Salgsansvarlig, M: slo@munkenergy.com, T: 4181 6663