Boligforeninger bør handle

Der er masser af penge at spare på strøm produceret af solceller. Uanset EU-tilskud i 20MW puljen, kan boligforeninger tjene penge på investeringen – så det er bare med at komme i gang NU.

Med MUNK Energy og Bolinds unikke koncept er det let og enkelt for boligforeninger at få solceller. Kontakt os - vi tilbyder fuld projektering, rådgivning og analyse af jeres behov. Vi kommer med forslag til den mest optimale løsning, som er dimensioneret og indrettet fuldstændigt efter den enkelte boligforenings forbrug. Vores koncept indeholder også økonomi, tilskud og tilbagebetalingstider - og som noget nyt tilbyder vi finansiering.
I dag betaler boligforeninger en markedspris på ca. 2 kroner og 30 øre, hver gang man bruger en kWh købt fra el-selskabet til ejendommens fællesforbrug. Hvis boligforeningen etablerer et solcelleanlæg, og dermed selv producerer strøm til dækning af 80-90% af det samlede fællesforbrug, så sparer foreningen samme 2 kroner og 30 øre, hver gang der bruges en egen-produceret kWh.

Boligforeninger har hvert år mulighed for at søge om forhøjet pristillæg for de sidste 10-20% overskydende, egenproducerede kWh, som sælges til el-selskabet. Puljen er på nuværende tidspunkt lukket, men forventes åben igen til Efteråret 2016.