6 gode grunde til at vælge Bolind/MUNK

1.Garanti
Vi tilbyder en stærk garanti med 10 års produktgaranti på solcellepanelerne og 10 års ydelsesgaranti for en ydelse på minimum 90% af den nominelle effekt, samt 25 års ydelsesgaranti på minimum 80% af den definerede mindsteydelse. Desuden tilbyder vi en lineær ydelsesgaranti med en minimumsydelse på 97% første år og med et maksimal årligt ydelsestab på 0,7%.
2. Genforsikring
Vi tilbyder en uigenkaldelig genforsikring via verdens største genforsikringsselskab - tyske Munich-Re. Dette betyder, at vores garanti er genforsikret i tilfælde af, at producenten ikke er i markedet de næste 25 år.
3. Bæredygtighed
Vores producent af solceller, Astronergy, arbejder aktivt med førende interna- tionale bæredygtighedsstandarder, hvilket er din sikkerhed for, at du får en vare, der ikke er produceret via børnearbejde eller forurener naturen under tilblivelsen.
4 Tysk kvalitet
Astronergy har Europas mest effektive solcellefabrik i Tyskland. Fabrikken producerer ca. 300 MW solceller om året, hvilket svarer til 50.000 almindelige, danske parcelhustage. Produktionen er højteknologisk og automatiseret, hvilket øger effektivitet og sikrer en minimal fejlprocent.
5. Danske montører
Vi bruger KUN dansk arbejdskraft - både i salgs-, design- og montage- fasen. Derfor kan du være sikker på, at du får god, dansk kvalitet. Vi har vores eget team af dygtige montører, der er specialister i at montere solcel- ler og kender de danske tagkonstruktioner og byggeregler.
6. Et stærkt samarbejde
Bolind er grundlagt for mere end 65 år siden og er i dag Danmarks største fælles indkøbsforening for boligorganisationer, med det mål at sikre boligforeninger de bedste og mest lukrative indkøbsfordele. Munk Energy blev etableret i 2008 og er blandt landets hurtigst voksende og førende leverandører af professionelle solcelleanlæg og eksklusiv leverandør af Astronergy i Skandinavien.

Se også HER